PDF e-book letöltés

56 oldalas gazdagon illusztrált arculattervezési kisokos

A PDF letöltésével hozzájut az arculattervezés folyamatának részletes ismertetőjéhez. Ezen felül további információkat is küldünk e-mailben.

Hasznos információkat fog kapni, például:

  • Hogyan válasszunk grafikust?
  • Mire figyeljünk ajánlatkéréskor?
  • Megrendelői checklistet küldünk, amely segíti a projekt indulását

Ezen felül rengeteg hasznos információhoz tartalmaz az arculattervezési segédlet.

E-book letöltés

Az ebook letöltésével adatkezelési elveinket elfogadod.

Kisokos fő témáiból

Miért fontos a professzionális arculat?

Az elmúlt évtizedekben hatalmas változás történt a design és a vállalkozások kapcsolatában. Egy új termék vagy szolgáltatás bevezetése ma már nehezen képzelhető el pontosan megtervezett vizuális megjelenés nélkül.

A designerek, amikor arculattervezéssel vagy brand-építéssel foglalkoznak, akkor egy tervezési folyamat nyomán jutnak el a kiinduló pontból a végleges, elfogadott verzióig. Amikor ajánlatot kér egy tervezőtől, vagy stúdiótól, akkor tulajdonképpen ennek a folyamatnak az árát látja az ajánlaton.

Milyen lépésekből épül fel egy arculattervezési projekt?

Egy általános projekt 5 egymást követő lépésből áll: szerződés, brief, vázlatterv, iteráció, leszállítás. Ezeket a lépéseket mutatjuk be részletesen lépésről lépésre a kisokosban.

Kivel dolgozzunk, hogyan kérjünk ajánlatot?

A piacon számos arculattervező céget, stúdiót vagy akár szabadúszó grafikust találunk, akik magas színvonalon és megbízhatóan dolgoznak, az e-bookban szempontokat olvashat, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembevenni árajánlat kéréskor.

Mit tartalmaz a végén megkapott arculat, hogyan tudom használni?

Részletesen ismertetjük, hogy milyen fileokat és grafikai elemeket kap a megbízó és a különböző formátumok mire alaklamasak. Bemutatjuk az arculati kézikönyv valamint styleguide tartalmi elemeit is.